Τελευταίος κύκλος εξ ’αποστάσεως σεμιναρίων για νεαρές άνεργες γυναίκες

Σχέδιο Ψηφιακής Αναβάθμισης Επιχειρήσεων
November 10, 2019
Θέση εργασίας στην Kalys Solutions: Στελέχωση του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Λευκωσίας
August 30, 2020
Show all

Τελευταίος κύκλος εξ ’αποστάσεως σεμιναρίων για νεαρές άνεργες γυναίκες

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη του τελευταίου κύκλου δωρεάν εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με στόχο την υποστήριξη άνεργων γυναικών που θα ξεκινήσει από το έργο Mommypreneurs τον Οκτώβριο 2020. Με δύο στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα το έργο αφενός υποστηρίζει  άνεργες νεαρές γυναίκες ηλικίας έως 29 ετών, που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια. Αφετέρου, το σχέδιο έχει ως στόχο να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων στις γυναίκες εφοδιάζοντας τες με σημαντικά, ουσιαστικά και τυπικά προσόντα, τα οποία είναι απαραίτητα για την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη.

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Το πρόγραμμα κατάρτισης για την επιχειρηματικότητα θα εξοπλίσει τις νεαρές γυναίκες με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη δημιουργία μιας επιχείρησης, ξεκινώντας από την ιδέα και το μοντέλο της επιχείρησης, τη δημιουργία του επιχειρηματικού πλάνου, καθώς και το οικονομικό κομμάτι (αρχικό κεφάλαιο και βιωσιμότητα). Οι συμμετέχουσες θα διδαχθούν τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούν να προβούν σε πωλήσεις και προώθηση της επιχείρησής τους και θα αποκτήσουν σημαντικές δεξιότητες όπως ηγεσία, κριτική σκέψη, συνεργασία, επικοινωνία κ.ά.

Στα πλαίσια του προγράμματος των ψηφιακών δεξιοτήτων, οι συμμετέχουσες  θα διδαχθούν θεματικές ενότητες, όπως γραφικό σχεδιασμό (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator) και σχεδιασμό ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων με την χρήση ψηφιακών εργαλείων (WIX, WordPress). Επιπρόσθετα, θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται, να ανανεώνουν και να προωθούν τις ιστοσελίδες τους χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους digital marketing (SEO, Google Analytics).

Κριτήρια συμμετοχής

  • Γυναίκες μέχρι 29 ετών (θα δοθεί προτεραιότητά στις μητέρες με παιδί κάτω από 5 ετών)
  • Άνεργες ή σε περίοδο μητρότητας
  • Αξιολόγηση κινήτρου

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του έργου στο www.mommypreneurs.eu, μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2020, όπου οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22356935, με την εταιρεία Kalys Solutions, η οποία συμμετέχει και διαχειρίζεται το πρόγραμμα στην Κύπρο.

Το έργο Mommypreneurs είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από τις χορηγίες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Νορβηγίας, με στόχο τη μείωση της νεανικής ανεργίας.

4 Comments

  1. Ελενη says:

    Ειμαι 38 δικαιουμαι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *