Εκπαιδευτική ευκαιρία για Γυναίκες

Θέση εργασίας στην Kalys Solutions: Στελέχωση του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Λευκωσίας
August 30, 2020
Το Ευρωπαϊκό έργο DIGITALIS
February 8, 2021
Show all

Εκπαιδευτική ευκαιρία για Γυναίκες

Η Kalys Solutions παρέχει δωρεάν σεμινάριο απόκτησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων στα πλαίσια ευρωπαϊκού έργου που στηρίζει την γυναικεία απασχολησιμότητα.  Η ψηφιακή εποχή επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας, από την προσωπική μας ζωή, την εργασία και τις κοινωνίες μας, που γίνονται ολοένα και περισσότερο ψηφιακές.  Την ίδια στιγμή, στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε σημειώνονται μεγάλες αλλαγές στην εργασία, με αποτέλεσμα τομείς όπως για παράδειγμα η ιατρική, η ψυχαγωγία, η επικοινωνία, η λιανική αλλά και άλλες βιομηχανίες, να μετατρέπονται σε τομείς όπου οι ψηφιακές δεξιότητες είναι απαραίτητες.

Ως εκ τούτου, το εν λόγο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ψηφιακών Δεξιοτήτων σε Γυναίκες, επικεντρώνεται στην απόκτηση των πιο κάτω γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων:

  • Εργαλεία γραφικού σχεδιασμού (Graphic Design)
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδων (Web Design)- Πρόγραμμα  WIX ή / και WordPress
  • Διεπαφή χρήστη και εμπειρία χρήστη
  • Εργαλεία για την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου (E-commerce platform).
  • SEO και SEM
  • Social Media marketing
  • Προγραμματισμός σταδιοδρομίας/ καριέρας

Στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχουσες να βελτιώσουν τις γνώσεις και δυνατότητές τους και να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας ή να στοχεύουν στην ίδρυση δικών τους επιχειρήσεων.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 μήνες (1η Δεκεμβρίου 2020- 1 Φεβρουαρίου 2021)

Η εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ και λαμβάνει μέρος εξ’ αποστάσεως. Χρηματοδοτείτε από το ταμείο υποστήριξης της νεανικής εργοδότησης του προγράμματος EEA Norway Grants.

Παρακαλείστε όπως υποβάλλεται την αίτηση σας εδώ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpQbrM4haRlGywSaZDVRfQ3VUKJ1EKAQDKRL-QLlPWfUfojg/viewform μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *